Untitled
13 okt 2017
week 225: 29 september t/m 5 oktober

Op 29 september had Laura met Ly bij ons afgesproken en Bas met Naut. Het was erg druk, maar ze hebben alle vier fijn gespeeld.
Laura heeft op 30 september weer fijn gezwommen. Na het omkleden zei ze: “Mam, ik ruik helemaal naar zwem”. ’s Middags zijn we naar Eline geweest, die haar 11e verjaardag vierde. Bas en Laura hebben een fijne middag gehad. Ze hebben met Amy en Eline boven gespeeld en gezellig met zijn allen frietjes gegeten.
Op 1 oktober zijn we ’s middags gezellig even bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. Ook zijn we even naar het huis in Bakel geweest, waar opa aan het klussen was. Weer thuis hebben Bas en Laura naar “Planes” gekeken, die ze van Naut mochten lenen.
We hebben op 2 oktober weer de schoolbieb gedaan na school en daarna zijn opa en oma Van Aerle en tante Maartje gezellig bij ons op bezoek geweest.
Op 3 oktober hebben Bas en Laura na school een film gekeken. Ze waren allebei zo moe… Ze hebben ook weer een tijd samen met de Duplo gespeeld. Ze hebben een lange spoorbaan gelegd, en daaromheen zetten ze allemaal autootjes en blokjes. De eerste blokjes mogen dan een rondje in de trein, daarna schuiven ze álle blokjes naar voren en moeten de blokjes uit de trein weer achteraan sluiten. En zo schuiven ze aardig wat af .
De kinderboekenweek werd geopend op 4 oktober. Het thema was “gruwelijk eng” en Bas en Laura mochten verkleed naar school. Ze hadden een spin in hun haar/op hun trui, ze hadden een heksenmuts op en ik had een spin en een vleermuis op hun gezicht geschminkt. De boekenweek werd geopend op het schoolplein met een liedje en een dansje. Na school hebben we gezellig bij opa en oma Van Aerle geluncht en daarna is Laura bij Ly gaan spelen. Toen we haar weer gingen ophalen, was ze erg stout: Ze wilde niet zelf lopen en ze stond op straat te schreeuwen, te huilen en te stampen. Ik heb haar verschillende keren gezegd dat ik haar niet zou dragen, dat ze zelf kon lopen en dat we dan zo thuis zouden zijn. Ze deed het niet en ging alleen maar harder schreeuwen. Ik heb haar nog een paar keer gewaarschuwd, dat als ik haar moest dragen, dat ze dan na het eten meteen naar bed moest en uiteindelijk heb ik haar maar opgetild, omdat ze een enorm drama stond te maken en echt NIET zelf ging lopen. Ze begon te schoppen en toen ik haar weer neerzette, begon de hele poppenkast weer opnieuw en heb ik haar weer een stukje gedragen. Het laatste stuk heeft ze wel zelf gelopen, terwijl ze bleef roepen dat ze niet na het eten meteen naar bed wilde. Na het avondeten ben ik met haar naar boven gegaan, heb ik haar tanden gepoetst, haar voorgelezen en nog even bij haar in bed gelegen. Ze was erg moe…
Op 5 oktober staakten de leerkrachten van het basisonderwijs en dus waren Bas en Laura de hele dag thuis. We hebben ’s morgens veel boodschappen gedaan. ’s Middags hebben Bas en Laura fijn een tijd in bad gespeeld en daarna hebben we televisie gekeken, terwijl ik Laura’s haren invlocht, omdat ze graag krulletjes wilde.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative